Bejelentés


Skywarrior- My mangagalery 漫画ギラリー

.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

Üdvözöllek a honlapomon!


Először is szeretnék bemutatkozni. A nevem Kei, és örülök, hogy idetaláltál az oldalamra. A honlapot egy fő céllal hoztam létre, mégpedig hogy azokkal is megismertethessem a mangáimat, akiknek nem tudom személyessen a kezükbe nyomni. Így ha már itt vagy, az fél siker. Tudom, hogy grafikailag van rajtuk mit javítani, és javulni is fognak. Egyszer pedig én leszek a világ legjobb mangaká -ja!! ;) Ha körülnézel itt, nemcsak az eddigi mangáim digitalizált változatait találod meg, hanem elolvashatod a történeteit, összefüggéseit, és bármit amire kiváncsi vagy. A külalakon legalább annyit dolgoztam, mint azon, hogy feltöltsem tartalommal a leíró részeket, remélem elnyeri majd mindenki tetszését. A navigáció egyszerű, könnyen el fogsz tudni igazodni. És ha tetszett amit láttál, és időd engedi, írj egy e-mailt, mindenkinek válaszolni fogok. Még nem ettem embert... leszámítva Furgassont. OwO` Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!† A Stori & háttértörténetek, és az élet a füzetlapok mögött oldalakon leíró részek vannak, illetve egy részletesebb elemzés az összefüggésekről, és a mit-miért dolgokról.


† Az érdekességek és titkok szintén egy folyamatosan frissülgetős gomb. Lényegében mazsolázhatsz az egymástól független információk között, a teljesség igénye nélkül.


† A legyen saját mangád inkább kissebbeknek szól. De igény szerint állok mindenki rendelkezésére. Furgassont pedig már említettem.


† Végezetül a rólam menüpont beszédes cím. Írok egy keveset magamról, ha gondolod, nézz bele.


 


Hírek és ami kimaradt!


Így utolsó vizsám előtti pánikban, azért néha rajzolok is. Tettem fel egy kis bemutatót a Zero 2-ből. Ha gondoljátok a jobboldali gomb alatt megnézhetitek.


Sziasztok! Elég sok dolgom van mostanság. Házidplgozatok, vizsgák, aztán tavasszal kereshetek állást. Nagy lépés lesz ez az életemben, és ki tudja még, hogy mi fog kisülni belőle. Mindenesetre  egy kicsit átrendeztem az oldalt. Pár felesleges dolgot kivettem, mint pl. a soha nem működő térképet, néhány új dolgot pedig be fogok tenni, amit úgyis észrevesztek majd. Betettem a barátnőmnek szóló képregényt is, az "Anka malac kalandjai"-t. Igazság szerint nem hiszem, hogy a poénok 80%-át rajtunk kívül értené valaki, de azért egy próbát megér. Akartam egy vázlatok gombot is készíteni, de sajnos az 5mp.eu-n csak 30 képet rakhatok gombonként. Szóval az nem lesz, helyette szeretnék csinálni egy poén kategóriát. Még meglátom mi lesz.


Ne gondoljátok azét, hogy nem rajzolok. Kész van például a Zero 2 (az alcímen még gondolkozom) teljes vázlata. Illetve a cselekmény is kész a Zero 3- Halott magasságok- ból is. Szóval előbb vagy utóbb napvilágot fognak látni. Illetve, megvettem a Tablettet, amit már rég akartam. Bevallom, nagyon nehéznek tűnik így első szaglásra, így azt még egy ideig tanulmányoznom kell. Illetve scannerem is lett. :) Azt már tökéletesen tudom használni. És hogy a jövőről szót ejtsek, a következő mangám, mindenképpen a Zero 2- 3 lesz, amit ki is rakok az oldalra. Sajnos az 1-et nem fogom tudni, a kiadói jogok miatt. Utána ha lesz időm még, Misztikus zöld, majd elkezdem a KZV-ba készülő történetem kidolgozását. Grafikai robbanást a MZ-nél tervezek. Az lesz az új generációs korszakom első fejezete. Legalábbis így szeretném. Aztán talán a saját kiadás sincs messze. Szurkoljatok!!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!